Израда сајтова

Веб сајт је тренутно најбољи начин да прикажете своје пословање и презентујете своју фирму у најбољем светлу. Заправо веб сајт је најмодернија реклама данашњице и представља вашу визит карту у дигиталном свету. Због тога наш задатак и јесте да што боље разумемо izrada sajtovaпотребе својих клијената и на уникатан начин креирамо веб сајт баш за вас.
Наш тим од самога почетка се труди да и ви будете укључени у развојни процес како дизајнерски тако и функционално, да би финални производ постао решење јединствено за вашу фирму или вас као појединца.

Након завршетка сајта својим клијентима дајемо гаранцију у периоду од 6 месеци на програмски код као и на све функционалности. Циљ нам је да својим клијентима обезбедимо квалитетну презентацију јер не заборавите сајт је ваше огледало и ван мреже.

Како је сваки сајт индувидуалан и његова израда зависи од много фактора договор са клијентом је неопходан али ипак ради што лакшег разумевања наше понуде ми смо се потрудили да вам уз пажљиво креиране пакете израде приближимо наш концепт креирања сајта.

 

ooOUbasic
399
Основни пакет
11 Веб страница
Уникатни Дизајн
Галерија до 50 слика
Google верификација
Контакт форма
2 језика
Интеграција са друштвеним мрежама
Основна SEO оптимизација
Верзија за мобилне уређаје
CMS ×
Хостинг и домен ×
Контактирајте нас
ooOUclassic
799
Напредни пакет
25 Веб страница
Уникатни Дизајн
Галерија до 100 слика
Google верификација
Контакт форма
4 језика
Интеграција са друштвеним мрежама
Напредна SEO оптимизација
Верзија за мобилне уређаје
CMS ×
Хостинг и домен ×
Контактирајте нас
ooOUbree
989
Наменски пакет
15 Веб страница
Уникатни Дизајн
Галерија до 100 слика
Google верификација
Контакт форма
5 језика
Интеграција са друштвеним мрежама
Напредна SEO оптимизација
Верзија за мобилне уређаје
CMS за самостално ажурирање
Хостинг и домен 1 год
Контактирајте нас

Редизајн, одржавање и ажурирање wеб сајтова

Одржавање веб сајта пре свега подразумева редовно освежавање страница новим садржајем, производима, текстовима, фотографијама али и визуелна побољшања у оквиру дизајна и функционалности.
Константним унапређивањем сајта својим клијентима дајете до знања да пратите нове интернет технологије и да се трудите да им олакшате претрагу информација везаних за ваше пословање, чиме дајте до знања да сте озбиљна фирма.

Ове услуге су намењене свим оним клијентима чији сајтови не поседују ЦМС панел за самостално ажурирање, клијентима који не поседују знање из области ИТ-а као и онима који не успевају да пронађу одрзавање сајтова, редизајн, ажурирањеслободно време за администрацију сајта.maintainance

У зависности од врсте сајта или веб шоп-а као и потреба клијената опције одржавања могу варирати, али у суштини постоје две основне врсте, одржавање на упит и месечно одржавање.

Одржавање на упит се ради за мање сајтове, када је потребно унети мањи обим информација, извшити мање измене или ажурирања, ради се на захтев клијента и идеално је за сајтове који не тако често мењају свој садржај.
• Цена оваквог вида одржавања је 30€ и она се обрачунава по сваком започетом сату а јединица обрачуна је један сат. Клијент унапред добија информацију колико је временски потребно да се изврше ажурирања која је желео.

Месечно одржавање је намењено великим сајтовима, порталима, форумима, веб шоп-овима и другим врстама сајтова које имају како велики број корисника и посета тако и садржај се константно обнавља и допуњује.
• Цена оваквог вида одржавања зависи од много фактора као што су обим посла, број радних сати у току дана као и од тога какав тим веб администратора клијент жели. Обрачун се врши на месечном нивоу за протекли месец. Клијенти који су код нас одрадили веб сајт имају попуст при договору цене. Максималан број радних сати у току дана је 8.

Звезданог неба и људског лица никад се човек неће моћи нагледати. Гледаш и гледаш, и све је виђено а незнано, познато а ново. Лице, то је цвет на тој биљци која се зове човек...     Иво Андрић

Контакт Инфо

Адреса: Девет Југовића 30, Чачак, Србија.
Радно време: пон-пет/09ч - 20ч и субота: 09ч - 17ч.
Телефон: +381(0)64/43-11-400
Можете нам и писати на:  mess
  email

Пријатељи Сајта

Ненад Гугл - http://nenadgugl.com/

Глас Западне Србије - http://www.glaszapadnesrbije.rs/

Марко Ивановић - https://dribbble.com/IvanovicMarko

Serbian English Russian